Leifheit

Over Leifheit

Leifheit is een Duits bedrijf en bestaat al meer dan 60 jaar. Het is een van de toonaangevende leveranciers van huishoudelijke artikelen. Leifheit zorgt ervoor dat huishoudelijke klusjes makkelijker kunnen worden uitgevoerd met behulp van hun producten. Denk hierbij vooral aan het werken in de keuken, het drogen van wasgoed, strijken en schoonmaken. Alle producten hebben een modern en tevens tijdloos design waardoor ze in elk huishouden passen. Leifheit staat voor een uitstekende functionaliteit, lange levensduur maar bovenal hoge kwaliteit.

Producten

De producten van Leifheit zijn onder te verdelen in 3 categorieën:

  •  Schoonmaakartikelen
  • Wassen en strijken
  • Keukenartikelen
 

Schoonmaakartikelen

Met behulp van de artikelen van Leifheit houd je elke ruimte in huis schoon. Ook voor de specifiekere huishoudelijke klusjes biedt Leifheit de oplossing. Voor het schoonmaken van de deuren van je douche heeft Leifheit een douchtrekker. Heb je een glas laten vallen, dan kan dit worden opgelost met een simpel stoffer en blik, maar ook met een uitgebreide 3 in 1 steelstofzuiger! Is er drinken op de grond geknoeid, dan kun je gebruik maken van een normale dweil, maar ook van de Profi vloerwisser XL. Voor elke behoefte van groot tot klein vind je bij Leifheit de oplossing, of dit nu voor thuis is of voor op kantoor. Ook zijn alle producten zeer praktisch in gebruik; licht in gewicht, ergonomisch en niet té ingewikkeld.

Een van de nieuwste producten van Leifheit is de Regulus Aqua PowerVac. Deze draadloze 2 in 1 vloerwisser zuigt het grove vuil op en dweilt tegelijkertijd de vloer. Hiermee bespaar je een hoop tijd en moeite. De vloerwisser is licht in gewicht en makkelijk te gebruiken, zelfs in kleine ruimtes. Klik in dit blog op de blauwe linkjes om direct naar de productpagina te gaan, hier vind je namelijk nog meer voordelen en specificaties.

Voor het dweilen van de vloer raden wij de Set Clean Twist Disc Mop Evo aan. Deze set zorgt ervoor dat dweilen leuk wordt! Je hoeft niet te bukken om de mop uit te knijpen, en je handen komen niet in contact met het vieze water. Door het handige design van de dweil kom je zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Ook is het vocht in de dweil gemakkelijk te doseren door de praktische spin-stop-functie. De set bestaat onder andere uit een rolwagen, waardoor je de emmer met uitwringsysteem makkelijk met je mee kunt laten rijden. Verder bestaat de set uit een handgreep en een vloermop, hij is dus kant-en-klaar waardoor je meteen kunt starten.

Wassen en strijken

Leifheit heeft niet alleen apparaten om het wassen en strijken zo gemakkelijk mogelijk te maken, ze hebben ook nagedacht over het opbergen van de schone en gestreken was. Zo hebben ze diverse kledingrekken en organizers, maar het assortiment beschikt ook over stropdassenhouders, riemenhouders, strijkplanken, droogrekken en nog veel meer!

Wanneer je op zoek bent naar een strijkplank heb je bij Leifheit genoeg keuze. Ze bieden namelijk standaard strijkplanken, maar ook exclusievere strijkplanken. Zo heeft de Air Board Compact Plus een speciale strijkplankovertrek die de stoom en de warmte reflecteert, waardoor een dubbelzijdig strijkeffect ontstaat. Hierdoor strijk je maar liefst 33% sneller! Ook kun je kiezen voor de Air Active, deze strijkplank heeft niet alleen een opblaasbaar strijkvlak maar ook een aanzuig- en afzuigfunctie. Zo kun je je was dubbel zo snel strijken en zorg je ervoor dat de stoom optimaal doordringt in de vezels.

Droogrek Pegasus is één van de bestsellers van Leifheit. Dit droogrek is in een handomdraai uitgeklapt, maar ook zo weer ingeklapt en opgeborgen. Maar waar dit droogrek het meest bekend om staat is de uitstekende stabiliteit; door de parallel staande poten kan hij zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. Het droogrek is beschermd met een speciale poedercoating, waardoor hij is beschermd tegen roesten.  Dit droogrek is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en designs.

Keukenartikelen

Je kent Leifheit misschien vooral van hun schoonmaakartikelen, maar ze bieden ook uitstekende hulpmiddelen bij werkzaamheden in de keuken! Denk hierbij niet alleen aan een rasp of een knoflookpers, maar ook aan vershouddozen, isoleerkannen en keukenrolhouders. Voor alles wat u nodig heeft aan klein keukengerei bent u bij a-stuff.com aan het juiste adres.

Een populair keukenartikel van Leifheit is de Vacu Power. Met dit apparaat kunnen levensmiddelen luchtdicht gevacumeerd worden, zodat ze (zonder conserveermiddelen!) vijf keer langer houdbaar zijn. Dit vacuümapparaat heeft een aantal handige eigenschappen. Zo heeft dit apparaat niet alleen een functie om met behulp van vacuümzakken te vacumeren, maar ook met behulp van bewaardozen. Een Leifheit-set van drie vacuümdozen met vacuümslang is afzonderlijk verkrijgbaar op a-stuff.com, klik hier om direct naar de productpagina te gaan.  Dit vacuümapparaat is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.