Eiertrays

Waarom kiezen voor onze eiertrays?

 

De eiertrays zijn zo ontworpen dat zij maximale bescherming geven aan het ei. De trays kunnen zowel machinaal als handmatig verwerkt worden.  Wereldwijd zijn er al ruim 281 miljoen trays verkocht in 114 verschillende landen.

Onze trays zijn uitermate geschikt voor het transport van grote hoeveelheden eieren, maar ook zeker voor de wat kleinere kippenhouder!

 

Voordelen

De eiertrays van a-stuff.com zijn van uitstekende kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door jarenlange ontwikkeling. Ook hebben de trays vele voordelen;

  • Alle eiertrays op a-stuff.com zijn perfect stapelbaar.
  • Voor de productie wordt alleen hoogwaardig, nieuw HDPE voedselveilig materiaal gebruikt.
  • Ontworpen voor maximale eierbescherming.
  • Wasbaar en herbruikbaar.
  • Uit navraag bij onze klanten is gebleken dat de trays meer dan 10 jaar meegaan.
  • Machinaal te verwerken.
  • Beschikbaar in verschillende maten.
  • Beschikbaar voor verschillende soorten eieren.

Overige specificaties;

           ·         De afmetingen van alle beschikbare trays zijn 29,9 x 29,9 x 5 cm.

           ·         Kleur: blauw of grijs (zie a-stuff.com voor kleur per soort eiertray)

 

 

Soorten eiertrays

Trays voor kippeneieren
De eiertrays zijn beschikbaar in verschillende varianten. De trays voor kippeneieren bieden plaats voor 30 eieren en zijn verkrijgbaar in de volgende maten.

  • S+M deze trays zijn geschikt voor kleine tot middelgrote eieren (tot 67 gram)
  • deze trays zijn geschikt voor grote eieren (tot 74 gram)

Trays voor eenden- en kalkoeneieren

Onlangs is het eiertray-assortiment uitgebreid met een variant voor eenden- en kalkoeneieren. Met de ervaring en kennis van 20 jaar ontwikkeling op het gebied van trays voor kippeneieren hebben we nu een specifiek systeem geïntroduceerd voor deze grotere eieren. De tray biedt plaats aan 20 eieren en is zo ontworpen dat de eieren maximaal beschermd kunnen worden tijdens transport.

Trays voor kwarteleieren

Deze trays zijn geschikt voor kwarteleieren tot 45 mm hoog en 17,1 gram zwaar. Een tray biedt ruimte voor 72 kwarteleieren. Wij zijn de enige aanbieder van plastic trays voor kwarteleieren! 

 

Hoe worden de eiertrays gemaakt?

 

De productie van onze eiertrays vindt plaats in Italië. De trays worden gemaakt door middel van spuitgiettechniek waarbij het plastic basismateriaal vloeibaar en onder hoge druk in matrijzen (mallen) wordt gespoten. Op die manier ontstaat er een homogeen en strak afgewerkt eindproduct. Het basismateriaal is standaard voorzien van zogenaamde UV-stabilisatie waardoor het plastic voor langere tijd beschermd is tegen de invloed van Uv-licht. De energie die gebruik wordt voor de machines wekken wij zelf op uit dierlijke vetten.

Klik hier om direct naar alle eiertrays op a-stuff.com te gaan. 

 

Eggyplay®

Op a-stuff.com vind je niet alleen plastic eiertrays, maar ook plastic eierdoosjes. Onze Eggyplay® eierdoosjes zijn volstrekt uniek en zullen zeker veel aandacht trekken. Ze zijn gemaakt van milieuvriendelijk gegoten plastic en kunnen als bouwstenen op elkaar worden gestapeld.

Deze vrolijk gekleurde doosjes inspireren kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten. Met Eggyplay® dozen kunnen kinderen grote en kleurrijke huizen, kastelen, bruggen en nog veel meer bouwen. Dit is echt een waarde toevoegende eierdoos die kinderen urenlang vermaak biedt.

 

Gebaseerd op consumenteninzichten

Het Eggyplay®-concept combineert de eenvoudige, maar krachtige consumenteninzichten dat ‘kinderen dol zijn op eieren’ en ‘kinderen zijn dol op speelgoed’. Als gevolg hiervan maken de Eggyplay®-dozen eieren nog fascinerender voor kinderen en dit bevordert zowel gezond eten als gezond spelen.

Milieuvriendelijk

De Eggyplay® box is gemaakt van vaatwasmachinebestendig polypropyleen, waardoor deze hergebruikt kan worden als bouwstenen. De Eggyplay® box weegt minder dan standaard eierboxen en neemt de helft van de ruimte in wanneer geopend en gestapeld. Een belangrijke overweging in huis en voor het milieu: het ontwerp maakt transport eenvoudiger en zuiniger.

Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.