Verzending
Je bestelling wordt altijd gratis geleverd. Afhankelijk van de omvang en het gewicht van je pakket kiezen wij de betrouwbaarste verzender. In geval van normale bezetting bij de verzendpartijen wordt het pakket binnen 1-2 werkdagen bij je afgeleverd. Je ontvangt altijd een Track&Trace code waarmee je de zending zelf kunt volgen. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn, dan zal de verzender het pakket de volgende dag nogmaals bij je proberen aan te bieden. Mocht deze poging ook mislukken, dan wordt het pakket bij een afhaalpunt afgeleverd. Je dient het pakket hier zelf op te halen. Wordt het pakket niet binnen 7 dagen opgehaald, dan wordt het automatisch aan ons geretourneerd. Mocht er in de tussentijd geen contact met je zijn geweest, dan zullen wij na ontvangst van het retour contact opnemen. We zullen je vragen of je het pakket alsnog wenst te ontvangen, of dat we de bestelling moeten annuleren. In het laatste geval zullen we het aankoopbedrag meteen terugbetalen.


Retourneren
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ben je toch niet helemaal tevreden, dan kunt je de overeenkomst binnen 30 dagen na ontvangst herroepen. Na herroeping moet je de artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. We storten het geld terug op dezelfde wijze waarmee je de aankoop hebt gedaan. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, meld je dit binnen de bedenktermijn. Stuur je retouraanvraag naar return@a-stuff.com. Je ontvangt binnen 24 uur een retourlabel waarmee je het pakket kosteloos aan ons kunt retourneren. Nadat het pakket bij ons is afgeleverd zullen we het binnen 48 uur behandelen.

De terugbetaling zal binnen deze termijn plaatsvinden. Let op: de transactietijd van de bank valt niet binnen deze termijn.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten, mits alle artikelen retour worden gezonden.

LET OP: Beschadigde producten en producten die gebruikt zijn kunnen wij terugnemen maar de volledige aankoopprijs zal niet worden gecrediteerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.